България
Dave Calrke открива есенния парти сезон в София в новата алтернативна локация за ъндърграунд събития – ДНК
dave clarke

Dave Calrke открива есенния парти сезон в София в новата алтернативна локация за ъндърграунд събития – ДНК

Новото място за събитието на Dave Clarke е ДНК – Място за специални събития и съвременен танц, което се намира в подлеза на НДК срещу фонтаните. Локацията беше избрана като алтернативно пространство за предстоящото ъндърграунд техно събитие.

Dave Clarke е диджеят, известен с безкопромисната си селекция на парчета, миксирани с безупречна техника и стил, представящ на публиката по света техно с експлoзивни басове, енергични бийтове и завладяващи мелодии.

За широката публика Dave Clarke не е изградил образ на лъскава звезда с продукция от лесно смилаеми музикални мелодии, dj-сетове за високо вдигнати ръце и видео клипове със сладникави момичета по бански. Той най-вече e легенда в електронната музика с регулярни участия със собствена сцена на най-големия денс фестивал в Eвропа – Tomorrowland.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=7-FF8niD67o[/tube]

Dave Clarke е eдин от малкото останали пионери, неподвластни и открито анти-комерселизацията на денс музиката, който успява да бъде все така актуален и задоволяващ всички ценители на техното, които подкрепят отстояващите своя стил музикални продуценти.

Радио предаването му “White Noise” се е превърнало и все още е същинска институция за техно и електронната музика на глобално ниво, показващо как се развива сцената в момента. Идеята на шоуто е да дава светлина на млади таланти и новата качествена музика, както и на продукцията на утвърдени и вдъхновяващи за самия него музиканти, на които много рядко някой дава шанс.

DJ Steven от МЕТРОПОЛИС ще подгрява Dave Clarke на 2-ри октомври. Стивън е един от ветераните на електронната сцена у нас и още през далечната 1997-ма се присъединява към Метрополис – най-популярното движение за електронна музика у нас, чийто успех се дължи до голяма степен на безкрайно енергичната и интересна музика, с която омагьосва публиката. Музика, която черпи вдъхновение по равно от класическия фънк и от детройтското техно с емблематичния звук на ритъм машините TB 303 и TR 909. Самият той признава, че няма търпение да докара клабърите до еуфория и че любимите му моменти са онези, в които всички са “на гребена на вълната”.

Birben ще е диджят, който ще застане зад пулта след Dave Clarke. Той е емблемантична фигура в ъндърграунд техно сцената на България. Birben e неуморим посланик на качественото техно от над повече от 15 години, създател на движението Overload и представител на лейбъла Space Research. Самият той споделя, че Dave Clarke е един от основните му вдъхновители по пътя на музикалното му развитие.

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат намерени на следните локации:
Билети „Ранно Пиле“ на цена от 15 лв. – ограничена бройка само от магазин „Яко“ (Ул. „Граф Игнатиев“ 43) или с резервация на телефон +359886333367

Онлайн и стандартни билети: 20 лв. /25 лв. в мрежата на Ticketportal/ НДК, Пикадили, к-ци Booktrading, ОМВ от 10.09, магазини “На Тъмно” и др./ Можете да закупите и разпечатате билетите си онлайн на Ticketportal.bg