България
Carl Cox подготвя зашеметяващо парти в София през април

Carl Cox подготвя зашеметяващо парти в София през април

Един от абсолютните фаворити на българската публика – Carl Cox ще запише в историята поредното си легендарно участие у нас на 30 април в Зимен дворец на спорта, по покана на Метрополис.

Oт обявяването на събитието в събота (10 януари) следобед до неделя (11 януари) по същото време над 4 500 човека са потвърдили присъствието си в социалните мрежи – доказателство за изключителната любов на българската публика към легендарния британски диджей.

За предстоящото си участие у нас Carl Cox пристига с Jon Rundell  – негов партньор в издаването на най-интересното в света на електронната музика. Иноватор и визионер, Rundell постоянно издава нови и свежи неща за Intec, Pornographic, Suara, MB Electronics и Rawthentic и всяко от EP-тата му намира място в Топ 20. Едновременно с това Jon поддържа и своя Etch лейбъл, който е резултат от искреното му желание да покаже музиката си на света и да издигне тракове, в които наистина вижда потенциал.

Промоционалните и ВИП билетите за събитието ще бъдат пуснати в продажба тази сряда – 14.01.2015 г. е мрежата на Eventim.