България
Beach Banquet oт COMMA Group на Cacao Beach

Beach Banquet oт COMMA Group на Cacao Beach

След като чухме неповторимия Noir в София през пролетта, COMMA Group преместват събитията си на Cacao Beach, за да представят своята трета серия от събития Beach Banquet!

Гостите този път са трима – FINNEBASSEN, MIGUEL CAMPBELL и THALLULAH, а датите, на които можете да ги видите и чуете, са съответно 18 и 19 юли и 30 август.

Специален гост на откриващото събитие от серията ще бъде Finnebassen. Норвежецът доби популярност с ремикса на парчето на Aaliyah “If Your Girl Only Knew”.Последваха “Touching Me”, ремикс на “When Doves Cry” на Prince, и ”What You Dо”, които го превърнаха в един от най-търсениte артисти на електронната сцена в момента.

На втория ден, 19 юли, хедлайнер на следващото Beach Banquet парти ще бъде английският диджей и продуцент Miguel Campbell. През последните години той има участия в най-големите клубове и фестивали по света.Стилът му е смесица от дийп хаус с фънки и диско звучене.Световен успех продуцентът пожъна с парчето “Something Special”, ремикса на песента на Imany – “You Will Never Know”, и албума ”Back to Flight School”.

Официалното закриващо събитие за летния сезон на Cacao Beach ще бъде с италиaнката Thallulah, която идва за първи път в България. Тя е автор на парчето Only My Love и има съвместни колаборации с испанския диджей, продуцент и собственик на Ibiza Global Radio – Jose Maria Ramon. За warm up-а от българска страна ще се погрижи Andrew.

Началото на партитата е 23:00 ч. Ограничен брой промоционални комбинирани билети за 3-те събития на цена от 30 лв. все още може да намерите в мрежата на Eventim.bg (http://bit.ly/1sLAiL2) – Германос, Пикадили, Office 1, OMV, ТехноМаркет, Usit Colors.

След изчерпването им, цената на комбинирания, както и на единичните билети, ще бъде увеличена!

Comma_BB_Work