България
ARMIN ONLY INTENSE с официално афтър парти в Yalta Club

ARMIN ONLY INTENSE с официално афтър парти в Yalta Club

На 7-ми февруари клуб Yalta става домакин на официалното афтър парти на дългоочакваното шоу ARMIN ONLY INTESE. Вратите на столичния епицентър за електронни събития у нас ще отворят малко след 02:00 часа, за да посрещне гост-диджея от Великобритания ЕDDIE HALLIWELL.  

Огромната чест и отговорност да улови и продължи вълната от наситени музикални емоции след парти-концерта на Armin van Buuren в зала “Арена Армеец“ абсолютно заслужено ще бъде връчена на британската хаус и транс легенда.

Без никакво съмнение Eddie Halliwell e герой. Той е изключително популярен и боготворен от много диджей“, споделят от DJ Mag за артиста.

„Има много артисти, които свирят по партита. Има и диджеи като Eddie Halliwell, които просто подлудяват публиката. Всеки негов сет, независимо дали е подготвен за малък клуб или голям фестивал, звучи силно и масивно като на закриващо парти за края на света,“ допълват от Mixmag.

Малцина притежават музикалния усет и заложби на Eddiе. Зад пулта той винаги е вдъхновен, екзалтиран и отдаден както на музиката, така и на публиката, която застава пред него. Ето защо можем да бъдем сигурни, че в ранните сутрешни часове на 7-ми февруари Halliwell няма да остави феновете си безучастни към случващото се. Известен с особения подход и прекия контакт, на който той държи с публиката, в ROOM 1 ще преобладава динамично време с леки трусове, предизвикани от учестени танцови вибрации.

Билети на цена от 20 лв. за официалното афтър парти с участието на Еddie Halliwell могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim.bg, на входа, както и на белия бар в Yalta клуб.