България
Armin Only – най-мащабният DJ проект идва през 2014 у нас

Armin Only – най-мащабният DJ проект идва през 2014 у нас

На 7-ми февруари 2014 г. диджей номер 1 в света Армин ван Бюрен пристига в България с най-мащабния проект правен някога от диджей– ARMIN ONLY. Грандиозният парти спектакъл ще бъде изнесен на три сцени в продължение на шест часа без прекъсване в столична зала „Арена Армеец“. Армин ще се качи на пулта в първите секунди от старта на партито и ще поддържа нивото на ендорфин сред феновете си до самия край. Без подгряващи диджеи, но с екип от близо 20 артиста, включително музиканти, певци, акробати и танцьори, Армин ще се погрижи да станем свидетели на истинско зрелищe. Или както той още го определя: „Това шоу ще надмине всички останали мои проекти. Знам, че българите харесват музиката ми. Имам и страхотни спомени от паритата си в България. Именно и затова всичко, което подготвям за България е специално!”

arminonly3

Последното парти на Армин у нас ASOT 600, което се проведе на 8 март миналата година, беше напълно разпродадено и събра над 9000 фена, съобщават от организаторите от Yalta club, които се надяват дори и на повече посетители този път.

Продажбата на билети стартира на 26.10.2013 в 12:00 часа (на обяд) в мрежата на Eventim.bg. След този час пропуски ще се продават и в Yalta Club.