България
APRIL @ YALTA CLUB

APRIL @ YALTA CLUB

03.04 | SOLAR EASTER TRINITY

SOLAR EASTER T R I N I T Y ще представи две зали с две отделни независими програми, които включват изключително прецизен и качествен подбор на най-актуалните и добри артисти от световната техно сцена. Акцент във FLOOR 2 e MARCEL DETTMANN, който заедно AUDION, PAUL RITCH, MATTHEW DEAR, GAISER, PHILIP CHERNIKOV ще се погрижат за техно музиката да изпълни INTER EXPO CENTER. В тази приятна задача ще се включат още SETH TROXLER, TALE OF US, PACO OSUNA, ANDREA OLIVA и VALDYFLOOR 1.

Последни билети на цената на билетите в 50 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

 

11.04 | CONTACT by STEFAN POPOV

В навечерието на Великден осъществяваме контакт с музика на STEFAN POPOV и KIROFF. Слейте се с интелигентното хаус звучене, запазена марка на проекта CONTACT. Не пропускайте да погалите слуха си с качествения подбор на Stefan Popov и Kiroff само в събота вечер, 11 април. Вход свободен до 1:00 часа!

 

17.04 | ELEGANT TOUCH by RUNO

ЕLEGANT TOUCH е тук и тази пролет със зареждаща дийп хаус селекция. Резидентът на YALTA CLUB RUNO влага цялата си енергия и заряд в проекта, в който имаме удоволствието да бъдем част всеки месец. Стартирал кариерата си като диджей и продуцент през 2009, RUNO не спира да се развива, издавайки за лейбъли като Sleazy Deep, Lovestyle Records, Prison Entertainment, In Deep Records и много други. В началото на година RUNO записа и първия си клип, заедно с певицата IRINA. Парчето носи заглавието PLAY. Дали ще го чуем и с какво ще ни изненада RUNO ще разберем на 17 април в ROOM 1 на YALTA CLUB.

 

18.04 | NOIR

На 18 април 2015 г. датският DJ и продуцент NOIR ще гостува в YALTA CLUB като част от турнето за представянето на дебютния му едноименен албум, който излезе на 9 март тази година. Част от програмата на вечерта ще е и резиденът RUNO.

NOIR е един от най-търсените DJ и продуценти в света и е отговорен за някои от най-силните и експлозивни моменти в съвременната клубна история. Името му избухва в музикалните среди с тоталния хит „Around”. Музикалните жанрове, които той изпълнява са предимно дийп, тек, хаус и техно.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim и YALTA CLUB на цена от 20 лв.

 

24.04 | CAMP SESSIONS& FLAIR FABRICA WORLD OPEN

Този април CAMP SESSIONS се завръщат в YALTА. Дата е 24 април, петък, а мястото добре познатата ROOM 1 в YALTA CLUB. След 3-годишно отсъствие, CAMP CREW замислят не просто завръщане, а едно истинско пътуване във времето в една единствена нощ със специален гост MC SIRREAL. Преди dj-сетовете на обичайните заподозрени обаче ще видими финала на FLAIR FABRICA WORLD OPEN – едно впечатляващо събитие, което определено не бива да бъде пропуснато.

Билети могат да бъдат закупени на врата на цена от 5 лв преди полунощ и 10 лв. след полунощ.

 

25.04 | DENIZ KOUY

Априлската програма на YALTA CLUB завършва с гостуването на DENIZ KOYU. На 25 април в ROOM 1 EDM диджеят ще представи специален удължен сет пред българските си фенове. Преди това обаче на пулта ще се качи резидента STEFAN POPOV, който ще постави стабилните основи на едно наистина добро парти.

Билетите за партито са на цена от 20 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg