България
Absolut Reinvent продължава с мащабно парти в празен басейн

Absolut Reinvent продължава с мащабно парти в празен басейн

Третото събитие на Absolut за този сезон се казва The PoolParty и ще преобрази басейна на хотел Родина с виртуалната инсталация Everything Lives“ и музикална селекция на едни от най-добрите балкански диджеи

Следващият петък, 11 март, Absolut скача на дълбоко в басейна на хотел Родина с третото издание от концепцията Reinvent. Събитието ще преобрази известния закрит басейн със следващата инсталация „Everything Lives“, която за първи път ще пренесе гостите във виртуална реалност, създадена от визуалния артист и фотограф Златимир Араклиев. Това е трета част от Reinvent поредицата, която се развива през целия сезон с участието на някои от най-активните съвременни артисти у нас.

Mr. Vanderley

На Reinvent the Pool партито от DOMA Аrt Foundation ще представят двама от най-добрите балкански диджеи – DJ Doo (Белград) и Ali Güney (Измир) от лейбъла Beyond House, както и Mr. Vanderley (София). DJ Doo e един от основателите на Beyond House – един от най-активните лейбъли на eлектронната ъндърграунд сцена в Белград. Звездата от Сърбия миксира приятни space disco ритми, заглушени с лек deep house, умерено techno и electro с експериментален привкус. Ali Güneyпък е турски диджей и саунд дизайнер, базиран в Белград, който свири през последните 10 години в някои от най-добрите ъндърграунд клубове в Турция и Сърбия. Музиката му е известна с комбинацията на груув диско фънк, в съчетание с органични и синтетични звуци.Mr. Vanderleyе познат на българската публика с комбинацията си от различни денс стилове като Chicago house, italo disco, cosmic, mutant disco, psychedelic, jazz, rock, както и ориенталска и екзотична музика.

doo - lovefest energy weekend, warm up before xdb, cassy, Drugstore, Belgrade. Octobar 2015

В двата дни преди Reinvent The Pool Party, в самия басейн на хотел Родина ще се състои и Absolut Invite – един от най-популярните и авторитетни бармански конкурси в света. Големият бранд ще изправи един срещу друг десетте екипа на най-добрите барове в София, които ще се борят за място на световния финал в Швеция.

Както и на предните събития, барманският екип на Reinvent ще приготви нови свежи коктейли за The Pool Party. Покана за събитието можете да спечелите с регистрация на abslt.bg или като опитате специалните Absolut Reinvent The Pool Party коктейли в баровете, изброени на сайта им. Входът за събитието на място е на цена от 10 лв.