България
Absolut Factory по време на официалното парти на НОЩ/Пловдив

Absolut Factory по време на официалното парти на НОЩ/Пловдив

Една от най-значимите арт колаборации в историята на АBSOLUT ще бъде показана за първи път в света на събитието във Военния клуб в Пловдив.

На 12 септември (петък) след полунощ, Военният клуб в Пловдив ще отвори за пръв път врати за клубно събитие по повод десетгодишния юбилей на едно от най-големите културни събития в страната – НОЩ/ Пловдив, и световната предпремиера на най-важната арт колаборация в историята на ABSOLUT. АBSOLUT Factory партито ще предложи качествена музикална програма със специални гости Charlie Smooth oт Берлин, Clipper oт DiscoComrades и пловдивския колектив Мелформатор. На него за първи път в света ще бъде представен може би най-знаковият проект на култовата марка с един от най-иконичните артисти на 20 век.

Набиращият все повече скорост пловдивски колектив от аудио-визуални артисти и DJ-и Мелформатор ще даде тон на ABSOLUT Factory със запомнящи се аудио-визуални интерпретации в реално време, вдъхновени от електронната музика. Друг любим на софийската публика музикален артист – Clipper oт DiscoComrades ще пуска разнообразна смесица от най-различни стилове и препратки към 70-те и 80-те – electro, cosmic, disco, italo, balearicа, newbeat.Oт меката на електроната музика – Берлин, специален гост на ABSOLUT Factory ще е Charlie Smooth, познат от партитата Get Dееp в един от най-уважаваните берлински клубове.

След пловдивската предпремиера, новата бутилка – резултат от най-голямата арт колаборация на ABSOLUT, ще бъде официално представена и в София със запомнящо се парти в началото на октомври.