България
Absolut представя финала на You Transform Today със специално парти

Absolut представя финала на You Transform Today със специално парти

На специално парти на 26 февруари Absolut ще представи финалния резултат от инициативатаYou Transform Today, в която публиката определи следващия български арт проект на шведския бранд. В осемте етапа на гласуване в хода на кампанията през последните месеци, посетителите на www.transformtoday.bg избраха Destructive Creation да реализират своя идея и да трансформират стар автобус с помощта на Absolut. Финалът ще видим на място, а дотогава знаем само насоките, определени от публиката с гласуване на сайта на проекта: темата на инсталацията ще е “Трансформация”, стилът ще е Space Age, материалът– стъкло, а цветът – флуоресцентен.

Специално за You Transform Today партито, Absolut и Destructive Creation ще трансформират и локацията в подлеза на НДК, а музиката е поверена на eдин от най-успешните диджеи и електронни продуценти в света KiNK, в компанията на StefaK и Riddimbox. Страхил Велчев (KiNK) заема трето място в престижната класация на Resident Advisor за най-добър лайв изпълнител за 2014. През изминалата година Страхил издаде дебютния си албум Under Destruction и затвърди репутацията си на един от най-ангажираните диджеи в най-добрите световни клубове заради безпогрешното си чувство към импровизацията по време на енергични лайв и диджей сетове с аналогови инструменти, кийборди и контролери. За 26 февруари KiNK подготвя специален самостоятелен сет и back-to-backшоу със StefaK.

You_Transform_Today_Final_Party

Партито ще отпразнува отворения финал на второто българско издание на глобалната инициатива Transform Today на Аbsolut, която подкрепя и провокира млади, смели и вдъхновяващи хора по целия свят да поемат рискове и да създават нещо позитивно, ново и различно, трансформирайки себе си и областта, в която работят. Успешният старт на кампанията преди повече от година присъедини към тази вълна трима талантливи българи, които изцяло трансформираха своята сфера на дейност, преследвайки мечтите си. Николай Въжаров и Пламена Гиргинова се трансформираха във фотограф и муза и реализираха изложба, дизайнерката Беата Първулова се трансформира в гурме готвач, а сценографът Никола Тороманов – Фичо стана моден дизайнер и направи ревю във влак.

През 2014 г. Transform Today oтново отправи покана за действие, която вече беше отворена не само към артистите, а към всички хора с креативно и проактивно мислене, които искат да трансформират своята среда в позитивна посока, давайки своя глас на www.transformtoday.bg, Така публиката избра градските трансформатори Destructive Creation да реализира свой проект и гласува за три техни идеи, сред които спечели проекта за арт трансформация на автобус. Инсталацията в резултат на проекта ще видим на 26 февруари.