България
8 часово парти на 8 август за 11-ия рожден ден на CACAO BEACH

8 часово парти на 8 август за 11-ия рожден ден на CACAO BEACH

На 8 август (петък) САСАО BEACH ще отбележи 11-тия си рожден ден със сет до изгрев слънце на любимото дуо DJ TARKAN и V-SAG. Преди тях, пясъкът под краката ще нажежи DJ Bagerziev.Началото е точно в 11 вечерта и клубът е подготвил някои изненади по случай рождения си ден. Една от най-предпочитаните дестинации на световните диджеи вече 11 години е домакин на най-щурите и запомнящи се електронни партита на българското черноморие. Създаденият през 2003 година клуб бързо става една от емблемите на активните, млади и свободолюбиви хора, а именно тук,на плажа, започват развитието си много от родните диджеи и музиканти.DJ TARKAN и V-SAG не веднъж са определяли партита си на CACAO като най-любими и с удоволствие приемат поканата да станат домакини на рождения ден на клуба.

DJ TARKAN е известен с едни от най-дългите сетове, които винаги започват под звездите и завършват под силните слънчеви лъчи. Едва ли има друг световен диждей, който е прекосил България няколко пъти, обикаляйки клубове в над 8 града. Дългокосата фурия от Истанбул, всъщност е роден във Франкфурт и още от малък играе с грамофона вкъщи. Започва кариерата си като радио DJ, а съвсем скоро след това вече е резидент на най-големите клубове в Истанбул. Световната слава не закъснява и той е включен в траклистите на диджеи като  Tiesto, Armin van Buuren, Sasha, Paul van Dyk, Roger Sanchez и др.

Младият диджей и продуцент Василис Сагонас, познат като V-SAG идва от Лариса, Гърция. И той няма да пропътува тези 765 км до CACAO за първи път. През 2005-та година резултат от приятелството между V-Sag и DJ TARKAN е съвместният им лейбъл No Smoking Recordings. Двамата стартират кампания за разбирането на музиката “такава каквато е”. Те представят възможността хората да открият истинското значение на музиката – в най-чистата й форма.

Освен CACAO BEACH, тази година 11 лета празнува и SOLAR SUMMER, най-големият фестивал за електронна музика на Балканите. След 8 часовия рожден ден на 8 август следват и партитата на изключителния MARCO CAROLA(9 август) и легендарния ARMIN VAN BUUREN(10 август). Очертава се един много дълъг и неустоим парти уикенд.

Билетите за рождения ден на Cacao Beach са на цена 15 лв в мрежата на Еventim в цялата страна. В деня на събитието входът ще бъде 15 лв от 23:00 до 00:00 ч., а през остатъка на нощта – 20 лв.