България
40 000 души посетиха SOLAR SUMMER 2014 на CACAO BEACH

40 000 души посетиха SOLAR SUMMER 2014 на CACAO BEACH

11-то издание на най-големия летен фестивал за електронна музика на Балканитe, SOLAR SUMMER,  приключи, оставяйки след себе си парещи спомени от изминалите 11 партита и 15 гост диджея в 6 поредни уикенда на CACAO BEACH. Над 40 000 души станаха част от тазгодишното лятно издание на фестивала, което завърши със специален 6-часов сет на легендата VICTOR CALDERONE. Поради прогресивно нарастващо вълнение и силна енергия на публиката, сетът на CALDERONE продължи до 7:30 сутринта, което постави перфектен завършек на сезона.

Поставяйки си все по-високи цели с всяка година, организаторите YALTA CLUB са готови с датите и концепцията за следващите две издания от поредицата SOLAR. Днес бяха обявени и датите за тях, а билетите са вече в продажба на промоционална цена от 30 лева. Тази цена ще се запази до обявяване на лайнъп или до изчерпване на количествата.

SOLAR CHRISTMAS

SOLAR CHRISTMAS ще бъде на 27 декември и по традиция ще се проведе в зала АРЕНА АРМЕЕЦ. Великденското издание SOLAR EАSTER пък ще се случи на 3-ти април 2015 в Интер Експо Център, като концепцията от последното издание –TRINITY ще бъде запазена.