България
14 от най-популярните диджеи в света идват в София, Yalta club се завръща!

14 от най-популярните диджеи в света идват в София, Yalta club се завръща!

Fedde Le Grand, Mark Knight, Hot Since 82 и много други артисти ще посрещнем в клуба и по време на SOLAR

YALTA CLUB се завърна към славните времена с пълен клуб и грандиозни събития. След участията на Roger Sanchez, Marco Faraone, wAFF и Claptone през октомври, клубната програма продължава с пет събития, които не са за изпусканe, както и най-големият SOLAR за годината с участието на редица световни имена.

Селекцията от артисти винаги е била една от най-силните страни на YALTA CLUB и програмата до края на годината отново го доказва. Ноември месец започва с Alan Fitzpatrick, който пристига директно от Берлин на 2 ноември, за да върне в София енергията от ранните рейв партита. През следващия уикенд (9 ноември) посрещаме любимеца на българската публика, Fedde Le Grand. Легендарния хаус диджей се завръща още веднъж, за да взриви Room 1 на клуба, както само той умее, a компания зад пулта ще му прави Juan Alvarez.

Kлубните събития на YALTA продължават на 15 ноември с eдин от най-добрите диджеи и продуценти в тек-хаус жанра, Daley Padley, по-познат като Hot Since 82, а вечерта ще открие Liubo Ursiny. Едно от най-дългоочакваните партита за сезона е седмица по-късно. На 22 ноември ще станем свидетели на аудио-визуалното приключение на което ще ни отведе Len Faki – собственик на няколко топ лейбъла и създател на многобройни убийствени парчета.

Ноември месец ще приключи подобаващо с парти в двете зали на YALTA CLUB. На 29 ноември, зад пулта на Room 1 ще се качи Enrico Sangiuliano с новата си концепция, SOLO. Италианецът ще свири от началото до края на вечерта, показвайки уникалните си диджейски способности в множество жанрове и темпове. По същото време в Room 2 ще звучи b2b сет от Guy J и Guy Mantzur, чиито опияняващи мелодии радват публиката при всяко тяхно завръщане в София.Към израелците в ъндърграунд залата на клуба ще се присъедини и Liubo Ursiny.

Краят на годината ще наближи с най-специалното събитие в парти календара на София – SOLAR 2019. На 13 декември, мащабният фестивал се завръща с 10 артиста в три от залите на Интер Експо Център. Както клубната програма на YALTA CLUB, така и единственият SOLAR за годината предлага разнообразие от стилове и артисти, които рядко бихте срещнали в един лайнъп.

В една от залите (TOOLROOM IN STEREO) ще посрещнем човекът, чиито сетове са звучали на някои от най-култовите събития като SOLAR Summer, Halloween и SOLAR Crishtams – Mark Knight. Кралят на хауса ще направи b3b сет с дуото Chus & Ceballos и Juan Alvarez. Продължаваме към залата MOODRAW – техно раят, който ще побере още интересни актове за българските фенове. Собственичката на MOOD Records, Nicole Moudaber ще бъде в центъра на събитията, заедно с Liubo Ursiny, както и Gaiser и Matador, които ще ни зарадват с b2b сет. Не на последно място, към разнообразния SOLAR се включват и Rudimental. Британската дръм енд бейс групата, която последно видяхме през 2015 година се завръщат с диджей сет и изпълнение на живо в отделна зала на Интер Експо Център.

Билети за всички клубни партита, както и за SOLAR, може да закупите от OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.

Повече информация на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.