България
Радио NOVA представя: Get Famous 4

Радио NOVA представя: Get Famous 4

Радио NOVA – радиото, което излъчва най-добрата и актуална селекция от музика и предавания в областта на електронната култура, за четвърти път дава възможност на един от своите слушатели да се изяви и като DJ!

След три издания на единствената промоция в радио ефира от и за диджей общността – Get Famous, e ред на четвърти фен на радио NOVA – професионален диджей или аматьор, да чуе своя едночасов авторски сет по най-доброто радио за електронна музика в България!

Победителят ще получи уникалната възможност да се изяви и на Radio AS FM сцената на един от най-добрите европейски фестивали – EXIT Festival в Нови Сад, Сърбия. Той ще се включи в празника по повод 15-ия рожден ден на фестивала, редом с исторически списък с артисти, като Faithless, Martin Garrix, Tale Оf Us, Dixon, Chris Liebing, Adam Beyer, Catz ‘N Dogz, Hardwell и много други. Пътуването и престоят на победителя в Get Famous 4 са осигурени от EXIT България, но шансът да впечатли хилядите посетители на фестивала и световни мениджъри и промоутъри – изцяло негова отговорност!

Освен тази награда, победителят ще има шанса да пуска в Yalta Club преди норвежкия диджей Finnebassen на 19 юни. Той ще представи своя селекция на живо в градината на столичния клуб в 21 часа, преди на сцената в основната зала да стъпи диджеят с характерния си deep и tech house стил със стотици фенове в България. А един от всички присъстващи на градинското диджей парти на радио NOVA ще си тръгне с пас за всички партита от Solar Summer на Cacao Beach, организирани от Yalta Club през този сезон.

Желаещите вече могат да се включат със собствен сет на www.radionova.bg. Миксовете ще бъдат оценявани по критерии като новаторство, стил на смесване и музикална селекция от екипа на радио NOVA, представители от EXIT Festival и Yalta Club. Конкурсът за диджеи Get Famous 4 продължава до 10 юни, а на 15 юни очаквайте името на победителя в ефир!

Get Famous4

Победителят ще чуе своя микс победител на 101.7 FM и на www.radionova.bg редом със сетовете на легендарни имена като Armin van Buuren, Carl Cox, Roger Sanchez и Mark Knight.

Още детайли и точните технически параметри на микса можете да намерите на www.radionova.bg. Там вече може да чуете и първите, престрашили се да представят свой микс пред публиката на радио NOVA.