България
Французите от HER в следващото парти на COMMA Group

Французите от HER в следващото парти на COMMA Group

COMMA Group се завръщат отново на сцената на Sofia Live Club със своя проект – The Shure-Mure Sessions, или както те го наричат – “Шуре-Муре”. На 14 февруари 2017 г., вторник, главни действащи лица ще бъдат музикантите от френската банда HER, които идват за първи път в България.

HER избират името си не само заради универсалните теми, които обхващат – любов и еротика, и от които се вдъхновяват, но и заради излъчващата се от него сила и чувственост. Такива качества са налице и в изпълненията на групата на живо. В основата са двамата вокалисти: Victor Solf и Simon Carpentier, заобиколени от още трима изключителни музиканта. HER представляват всички жени, които са ги вдъхновили! В потвърждение на това е и първото им парче “Quite Like”, последвано от “Five minutes” и едноименното “HER”.

Вратите отварят точно в 20:00 ч. с подгряващ сет от BAGERZIEV, дългогодишен resident DJ на COMMA Group, както и на Cacao Beach.

HER ще се качат на сцената около 21:30 ч. Организаторите напомнят, че са възможни малки отклонения от 10-15 мин.

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg ( http://bit.ly/Her14febTickets ) – Пикадили, Office 1, OMV, ТехноМаркет, Технополис, Usit Colors, НаТъмно и билетен център НДК.

Повече за събитието тук -> http://bit.ly/HerEvent1402