България
Фестивалът DGTL се завръща в Барселона с титаничен line-up

Фестивалът DGTL се завръща в Барселона с титаничен line-up

След няколко издания на DGTL в най-оживения град в Испания, холандската организация обяви за четвърти път очакваното си завръщане в “Парк дел Форум”. На 10 и 11 август под испанското слънце в Барселона ще се появят няколко сцени за артисти от ранга на Solomun, Maceo Plex, Jamie Jones и Apollonia. DGTL остават верни и на основната си ценност да дават и сцена на предстоящи таланти като Perel и DJ Fra.

Добре обмислената програма на фестивала изпъква още и с някои интересни back-to-back изпълнения от страна на Carl Craig & Cassy, Ben UFO & Job Jobse и изгряващата звезда Palms Trax с висшия класика Antal. DGTL също така добавят и допълнителна тежест към line-up-a си с лайв актове от Oscar Mulero, Rødhåd и Fatima Yamaha. Към тях ще се присъединят и Tuff City Kids (Gerd Janson and Lauer), Detroit Swindle, KiNK, Fjaak и Traumer. През мелодичния хаус на Adriatique до бързото техно на Speedy J, в Барселона всеки ще открие нешо по своя вкус.

Също като предходните години във фестивала DGTL има много повече, отколкото само музика. Може да очаквате технологични иновации и спиращо дъха изкуство.

Билетите са на DGTL и на изчерпване.