България
Театралното парти, което разтърси София

Театралното парти, което разтърси София

Absolut събра над 1000 души на първото събитие от концепцията Absolut Reinvent в Модерен/Независим театър

Повече от силно начало на проекта Reinvent постави тази събота Absolut с едно от най-впечатляващите събития за сезона, което събра над 1000 човека в Модерен/Независим театър. Официален партньор и музикален “диригент” на партито беше DJbook, благодарение на които имахме възможност да чуем екстравагантната Aerea Negrot от Hercules & Love Affair, част от най-силния берлински лейбъл BPitch Control. Специално за нощното преоткриване на театъра брандът покани артисти, които трансформираха прилежащи пространства в театъра в място за запомнящо се парти. От българска страна чухме артистите Niki Phoenix, Timoshenko и Kaloo.

Absolut Reinvent 4

По пътя към основната зала с музикална програма, гостите преминаваха през тунел с дълга 12 метра и половина инсталация на тема NOTHING от сценографа Никола Тороманов. Тя разкри първата дума в посланието на Reinvent, което от марката ще разкрият постепенно в още шест събития от проекта.

Absolut Reinvent 1

Освен артистите, които успяха да изненадат публиката на Absolut, специално за нощното преоткриване на театъра марката събра и най-добрия екип от бармани и миксолози в София, които представиха собствен прочит на специалните Reinvent коктейли, вдъхновени от атмосферата в театъра – „Сълза и смях“, „Фарс“  и „Пинокио“.

Absolut Reinvent 3