България
ТАКEOVER с NICK CURLY

ТАКEOVER с NICK CURLY

Идеи и музика в едно, контрол и свобода, стилови нюанси, независимост и колективен дух, синхрон, следващ три отделни линии, но една посока – така накратко можем да опишем първите, но доста уверени стъпки на проекта, стоящ зад името TAKEOVER. Точно на 17 май в ROOM 2 на YALTA Club предстои да се сблъскаме с материализирането на третото и много специално издание на събитието, в което редом до неговите създатели LIUBO URSINY, VALDY и PHILIP CHERNIKOV, ще застанеNICK CURLY, един от най-харизматичните и обичани диджеи в последните години.

След като в началото на годината любимия ни YALTAрезидент LIUBO URSINY, дългогодишната му дуетна (B2B) половинка VALDY и новата бомба в нощния живот PHILIP CHERNIKOVобединиха идеите и музикални си плановете в едно, на клубния хоризонт у нас се появи TAKEOVER. Осем часовите груув сетове, дълбоките бас линии, премерената интимна светлина, алтернативния вход и гест лист селекцията, паснаха идеално на визията и вайба на Room 2 на YALTA. Само няколко месеца след старта на проекта,  той продължава да евoлюира и да превръща идеите на момчетата в реалност.

NICK CURLY

От 17 май стартира серия от няколко партита, в който триото ще покани някой от любимите си артисти за екслузивни TAKEOVER сетове. Серията започва с NICK CURLY, който между Time Warp и Ибиза, няма да пропусне възможността да посети и YALTA Club, за да направи вечерта на всички TEKEOVER фенове специална.

Немският диджей и продуцент NICK CURLYвлиза в “пантеона” на великите диджеи с участието си на  In the House mix series на Defected. Това го изстрелва още по-нагоре, като Defected не само повторно издава дебютния му албум Between The Lines, но и го подкрепя в реализирането на няколко доста успешни ремикса от чикагският хаус авторитет Larry Heard. Оттогава Nick е резидент на Ибиса с Kehakuma в Space, където определя звука на нощта в продължение на няколко години. Извън Ибиса Nick пуска на най-големите и световно признати фестивали, както и в едни от най-добрите клубове, включително Womb в Токио, Sonus Festival в Хърватска, D-Edge в Бразилия, Eastern Electrics Festival в Лондон,  Love Family Park в Германия и Gypsy Club в Русия.

Ако откриваш себе си във всичко това и искаш да бъдеш  „един за всички, всички заи до един“, „обичаш да танцуват на тъмни места“ и мислиш, че„мобилния тителефон няма място в ръцете ти“ купи своя билет на цена от 20 лв. от мрежата на Eventim и YALTA Club.