България
С музиката на FINNEBASSEN закриваме клубните партита в ROOM 1 този петък
Nomi Ruiz photographed in Sunset Park and at the home of her grandmother Brooklyn, NY - 05.16.13 Credit: Jonathan Grassi

С музиката на FINNEBASSEN закриваме клубните партита в ROOM 1 този петък

Този петък, 19 юни, YALTA CLUB закрива ROOM 1 с последно парти за сезона. Специално за повода пристига една от големите звезди на норвежката електронна сцена – FINNEBASSEN. Преди това, обаче, в градината на клуба ще чуем победителя от състезанието на радио NOVA – Get Famuos 4.

Известен с кавъри на парчетата “If You Only Knew” на Aaliyah, “Baby” на Brandy, както и тоталния хит „Touching me”, FINNEBASSEN ще ни потопи в отличителното си хаус звучене. То ще бъде допълнено от сета на резидента RUNO.

Преди официалното закриващо парти обаче, победителят в четвъртото издание на единствената промоция в радио ефира от и за диджей общността – Get Famous, ще има шанса да свири в YALTA CLub. Той ще представи своя селекция на живо в градината на столичния клуб в 21 часа, преди на сцената на ROOM 1 да стъпи диджеят с отличителен deep и tech-house стил и стотици фенове в България. А един от всички присъстващи на градинското диджей парти на радио NOVA ще си тръгне с пас за всички партита от SОLAR Summer на Cacao Beach, организирани от Yalta Club през този сезон.

Билети за събитието могат да бъдат купени в мрежата на Eventim.bg – Germanos, Пикадили, OMV, Office 1, На Тъмно, Билетен център НДК, Usit Colours – http://bit.ly/YALTA-TICKETS