България
С две зали и нова концепция обновеният Yalta Club отваря врати тази събота

С две зали и нова концепция обновеният Yalta Club отваря врати тази събота

Oбновеният Yalta Club се готви за официалното си откриване на 9 ноември. Вече с две зали, с нова концепция и интериор, перфектен звук, допълнителни гардероби и тоалетни, амбициите на Yalta Club са да представят на родните клъбъри много качествени парти изживявания. В клуба ще бъде обособена и VIP зона, даваща перфектна видимост към диджея и дансинга в основната зала.

В новата зала на столичния клуб – “ROOM 2”, с  5-часов сет британската техно кралица Nicole Moudaber отново ще покаже уникалния си стил и техники на миксиране, с които за пореден път ще омагьоса родните си фенове.

“ROOM 1” пък ще ни зарадва с неподправения почерк и заряд на музиката, която нюйоркският диджей и продуцент Dennis Ferrer прави. За първи път той ще доведе у нас и германския си любимец Andre Hommen, който редовно кани като свой подгряващ диджей.

Освен чуждестранните гости, на откриващото парти ще чуем и резидентите на Yalta Club –  Liubo Ursiny и Juan Alvarez, които многократно са показвали своята класа и талант.

Билети за откриващото парти в Yalta Club могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg и Yalta Club на цена от 25 лв. Резервации могат да бъдат направени само на място в клуба.