България
Спечели GOLDEN PASS за цяла година за всички партита на YALTA club и SOLAR от радио NOVA  

Спечели GOLDEN PASS за цяла година за всички партита на YALTA club и SOLAR от радио NOVA  

Слушател на радиото ще ходи безплатно на всички партита на YALTA club и SOLAR

Радио  NOVA ще зарадва един свой слушател със специален GOLDEN PASS – целогодишен и безплатен достъп за всички партита на YALTA club и SOLAR. GOLDEN PASS осигурява на притежателя си достъп до най-горещите партита за електронна музика в страната, за период от цяла година от датата на спечелването му.

Единственото, което слушателите трябва да направят е да слушат внимателно любимата честота – 101.7 MHzв София. Всеки път, когато чуят аудио сигнала  с текст „Искам GOLDEN PASS от радио NOVA”, слушателите трябва да отидат на  чисто новия сайт на радиото www.radionova.bg и да се регистрират като попълнят точния час на излъчването на късметлийското изречение във формата за участие.

Така си осигуряват възможността да спечелят уникалната награда от радиото, което излъчва най-добрата и актуална селекция от музика и предавания в областта на електронната култура – GOLDEN PASS на радио NOVA.

NOVA GOLDEN PASS

Печелившият късметлия ще има шанса да присъства на предстоящите летни партита на Mark Knight, Jamie Jones, Loco Dice, Sandy Rivera и Victor Calderone от SOLAR Summer, както и на всички останали събития в YALTA club и зимното и великденско издание на SOLAR. Той ще бъде специален гост на най-горещите електронни лайфове, благодарение на любимото си радио.

Повече от три седмици, всеки слушател може да се включи в играта на радио NOVA, а името на щастливеца – очаквайте в началото на август. JUST LISTEN!

Пълните правила и още информация може да намерите на www.radionova.bg