България
София е част от турнето по случай бляскавото завръщане на сцената на електро поп иконата Roisin Murphy!


София е част от турнето по случай бляскавото завръщане на сцената на електро поп иконата Roisin Murphy!


Ексцентричната ирландка ще излезе в Зала „Универсиада“ на 17-ти септември по покана на EventEase, за да представи новия си албум Hairless Toys, с който революционно се завръща на музикалната сцена след 8-годишна пауза!

Неповторимо стилната Roisin Murphy ще гостува в София, с чисто новия си студиен албум Hairless Toys, с който обикаля на мащабно европейско турне по случай официалното си завръщане на сцена след 8-годишна пауза. „Кралицата на експериментите“ идва в България на 17-ти септември, когато ще излезе на сцената на Зала „Универсиада” със сюрреалистичното си лайв шоу, за да развълнува българските си фенове благодарение на приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills.

Roisin Murphy е от онези жени, които те завладяват със силно енергийното си присъствие още от пръв поглед, слух и усет. Незаменима фигура от световната музикална сцена още през ранните 90-е с участието си в култовата електронна банда Moloko, Roisin дарява музикалните ценители с вечни класики като: “The Time is Now”, “Sing it Back” и “Forever More”. Соловата й кариера оставя бляскави следи с хитовете „Ruby Blue“ и „Overpowered“, които безспорно я превръщат в една от най-емблематичните икони на съвременната електронна и поп култури.

Дива, ексцентрична, различна и супер талантлива е ирландката, която е завършен артист от главата до петите – елегантно жонглира между артистичните си превъплъщения на певица, продуцент, дизайнер, модел и актриса. „По гласа ще я познаеш“ – освен специфичният й стил, гласът й също е запазена марка, която никой никога няма да успее да копира.

Roisin Murphy направи пролетта на всички музикални фенове по-цветна с новината, че се завръща на сцената с нов албум – Hairless Toys , нов сингъл – „Exploitation“ и нови сили за незабравими сценични изяви – 17 септември, 20:00 ч., Зала „Универсиада“.

Следете събитието във Facebook.

Билети “РАННО ПИЛЕ”: 50 лв. само в магазин„Яко“ /ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 60 лв. В мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Офис 1, ОМВ, Германос и др./