България
Ренесансът на John Digweed за Metropolis

Ренесансът на John Digweed за Metropolis

На 09 декември зала 5 на Интер Експо Център отваря врати, за да подслони второто от поредицата събития на Метрополис за парти сезон 2017-2018.

Специални гости на това издание ще бъдат двама титани на британската и немска клубна сцена.

Пръв на сцената ще излезе Аndre Galluzi. Неговото гостуване ще бъде за трети път по покана на Метрополис, като последно беше гост на изданието Future Heroes през 2011. Един от най-ярките представители на немската клубна сцена започва своята кариера още на 14 годишна възраст. Андре издава за престижните Cocoon, Ostgut Ton, Cadenza и Highgade и създава и свои  лейбъли – Taksi през 1994 и Aras през 2011, който е платформа за изгряващи таланти. Именно страстта, с която работи, изразена в 10 часовите разнообразни сетове, успява да му извоюва резидентство в престижните берлински клубове Tresor и Berghain. Дебютният му албум – Alcatraz, излезе пък през 2015 година.

 

След три годишно отсъствие на българска сцена, създателят на Bedrock records – John Digweed, се завръща! Номер едно DJ в класацията на DJ Magazine за 2001 година, издател на компилациите Transitions и заедно със Sasha – Renaissance, както и първият британски диджей, станал резидент на най-известния американски денс клуб за времето си  – Twilo в Ню Йорк още през 90-те.

Повече инфо на: https://www.facebook.com/events/308372579642321/