България
Радио NOVA представя: Get Famous 3

Радио NOVA представя: Get Famous 3

Слушател става DJ с промоция на www.radionova.bg и Puma

Радио NOVA – радиото, което излъчва най-добрата и актуална селекция от музика и предавания в областта на електронната култура, за трети път ще даде възможност на един от своите слушатели да се изяви като DJ в ефир!

След супер-успешните Get Famous и Get Famous 2, в които се включиха стотици участници от цялата страна, тази година радио NOVA в партньорство със световноизвестния бранд PUMA, отново дава шанс на свой фен – професионален диджей или аматьор, да чуе своя едночасов авторски сет в ефира на най-доброто радио за електронна музика в България!

За целта желаещите трябва да качат сета си на чисто новия сайт на радиото – www.radionova.bg  до 28 май. Селекциите ще бъдат оценявани по критерии като новаторство, стил на смесване и музикална селекция от програмния директор на радио NOVA и професионално жури. Трите най-добри сета ще бъдат обявени в началото на месец юни. А техните създатели ще се борят за първото място на живо в един от най-добрите столични клубове, където всеки от тях ще се представи с 30-минутна селекция. Жури с представители от радио NOVA, PUMA и MUSIC SHOP ELLECTRICA ще определи победителя на място в клуба. Освен че ще чуе своя микс на 101.7 FM и на www.radionova.bg редом със сетовете на легендарни имена като Armin van Buuren, Carl Cox, Roger Sanchez и Mark Knight, той ще спечели ваучер за облекло Puma на стойност 600 лв, едногодишна карта за намаление –25% за магазините на Puma, както и професионален контролер Pioneer DDJ-WeGo, предоставен от Music Shop Ellectrica.