България
Първият в историята ELROW фестивал ще се проведе това лято

Първият в историята ELROW фестивал ще се проведе това лято

Испанците от Elrow превърнаха своите щури партита с неподражаем стил в едни от най-бързо разпродаваните музикални събития, независимо къде по света се случват. Техният запазен знак е размиването на границите между спектакъл и парти, потапяйки в музика, цветове, конфети, надуваеми скулптури и откачени декори всичките си фенове. Само за 2015 г. те имат 120 партита в 18 страни.

Сега за първи път Elrow представят Friends & Family, техният първи фестивал, на 15 юли, в района Salou, на 45 мин. с кола от Барселона, Испания. Фестивалът ще започне в 10 сутринта и ще продължи до 2 през нощта или точно 16 часа парти на 3 сцени. Организаторите очакват близо 20 000 души, а сред потвърдените вече първи имена са Adam Beyer, Agoria, Alex Pott, ART DEPARTMENT, Damian Lazarus, Guti, Guy Gerber, Jamie Jones, Joris Voorn, LOCO DICE, Paco Osuna, Pan-Pot, Richie Hawtin, wAFF и много други. Сцените са съответно Singermorning с 12.000 души капацитет, Psychedelic и Las Filipinas с 2000 души.

„Ще бъде по-голям от голямо, с морето в краката ти, в най-тайнствения балкон на света, с най-красивите декори, в най-дивата част на Средиземноморието, в най-лудия край на вселената, с топ диджеи, и всички вие, хвърлени в най-впечатляващия хаос, за който може да мечтаете.” В това се заканват от Elrow, a след като в историята си за тези седем години могат да запишат половин милион тона конфети ние можем напълно да им се доверим.

Билети и още инфо на https://www.elrowshow.com/friendsandfamily