България
Приключението SOLAR SUMMER започва тази събота на CACAO Beach

Приключението SOLAR SUMMER започва тази събота на CACAO Beach

Лятото е в разгара си, а партита, заради които си заслужава да останете до изгрев слънце тепърва предстоят. Първо от поредицата за сезона е тази събота, 25 юли, когато официално даваме старт на 12-тото издание на SOLAR SUMMER. На сцената на новия CACAO Beach Club ще се качи една от емблемите на денс музиката FATBOY SLIM, a към него ще се присъедини FRANKY RIZARDO и RUNO.

С няколко награди “Best British Dance Act”, 7 награди за парчето и видеото към него „Weapon of choice”, една от които Грами, винаги актуалните хитове като „Praise you” и „Right here, right now” FATBOY SLIM ще се завърне на точно същото мястото след 5-годишно отсъствие. Момчето с много имена, но най-добре разпознаваем с прозвището FATBOY SLIM споделя:
„За мен наистина е голяма чест и много се вълнувам да се завърна при българската публика, където се чувствам като у дома. Стилът ми на свирене пасва най-добре на плажа, затова нямам търпение музиката ми да се слее с красотата от еуфорията на всички тези усмихнати и приятелски настроени хора. „

Откриването на най-големия фестивал за електронна музика SOLAR SUMMER 2015 ще бъде белязано и от една свежите фигури на лейбълите Defected, OFF, Spinnin` – FRANKY RIZARDO. Холандецът със силна продуцентска кариера и собствено радио шоу Flow radio show заема основно място на световната хаус сцена. Rizardo се чувства като вкъщи, когато свири с дългогодишни приятели Hardwell, Маrk Knight, Dennis Ferrer, не обича предварително замислените сетове и дава цялата си енергия, за да експериментира на място и вярва, че хаус музиката е в своя разцвет. Развълнуван е от първата си среща с българската публика на Cacao Beach и е готов да спечели още нови фенове със звученето си.

Перфектното допълнение на артистите по-горе е и българския представител на новото поколение диджеи, обладани от интелигентната хаус музика, резидента на YALTA CLUB RUNO.
Билети на цена от 30 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, YALTA Club, Cacao Beach и бензиностанции OMV в цялата страна.

ПРОГРАМА:
2015/07/25 Fatboy Slim, Franky Rizardo, Runo
2015/07/31 Dubfire, Carlo Lio, Liubo Ursiny
2015/08/01 Marco Carola, Liubo Ursiny, Philip Chernikov
2015/08/07 Chris Liebing & Nicole Moudaber, Stefan Popov
2015/08/15 Fedde le Grand, Runo
2015/08/21 Hot Since 82, Philip Chernikov, Stefan Popov
2015/08/22 Victor Calderone, Liubo Ursiny