България
Парти в празен магазин разтърси софийски мол

Парти в празен магазин разтърси софийски мол

Повече от нестандартно парти се случи миналия четвъртък в The Mall на бул. Цариградско шосе. Един от празните магазини в шопинг центъра се трансформира в интимен клуб с барове, диджей пулт и се изпълни с десетки хора, който решиха да прекарат вечерта си по различен начин. Събитието Shake the Mall беше подгряващо за провеждащото се в София за първи път Световно първенство на барманите.

IMG_4039

Именно поради тази причина авторските коктейли на партито бяха поверени във вещите ръце на двамата ни национални шампиони – Васил Колев в категорията „Класик“ и Тихомир Михайлов във „Флеър“. Те успяха да смаят всички с неочакваните си и свежи комбинации от алкохол, ликьори и естествени съставки и доказаха, че многобройните им титли са повече от заслужени. Посетителите на партито бяха изкушени да опитват всеки следващ коктейл, направен лично за тях.

IMG_3964

И докато шампион-барманите се вихреха зад баровете, зад диджей пулта бяха застанали едни от младите и интересни имена на електронната сцена у нас. Партито започна с Въжаров от диджей дуото Vajarov & Paci Pac Pac. Веднага след него щафетата със сет от фънк пое Moustache Love, а партито приключи малко преди полунощ с дийп хаус от Kaloo.

IMG_4025

Shake the Mall партито далеч няма да бъде еднократно, а поради сериозния интерес към първото му издание от организаторите възнамеряват то да се превърне в ежемесечно, като всеки път окупира нови места на територията на шопинг центъра.

IMG_4112

IMG_4043