България
От Берлин с любов – Niconé на 14.11 в Blender club

От Берлин с любов – Niconé на 14.11 в Blender club

На 14-ти ноември, BLENDER Club посреща екстравагантния и талантлив DJ и продуцент – Niconé. С тракове като “Una Rosa” (2008) и “Nur mal kurz” (2009), Alexander Gerlach заслужено печели репутацията си на берлинската ъндърграунд сцена. По-късно през 2011 г., заедно със своя partner-in-crime Sascha Breamer, записват техния all killer, no filler албум “Romantic Thrills”, част от който е и „Caje“- ремиксът, трайно настанил се в сетовете на резидентите на BLENDER Club и превърнал се в неизменна част от всеки парти уикенд.

Въпреки, че Берлин отдавна е дом на известната поредица партита “Dantze”, провеждани в култовите Watergate, Kater Holzig и Sisyphos, Niconé често е зад пулта в клубове като Social Club – Париж, и Hive – Цюрих. Редом с тях Niconé тази година има потвърдени участия на фестивали като Fusion Festival, Timewarp Mannheim и Rave Autonomica.

Без значение дали в контекста на клуб или като част от голяма фестивална сцена, Niconé винаги остава верен на своето кредо: take it easy! Остава и ние да сме easy при първото му гостуване у нас на 14 този месец.