България
Обществото на среднощните парти фенове се формира тази събота

Обществото на среднощните парти фенове се формира тази събота

Минаването през завесите на 6 Декември в Blender Club ще бъде персонален манифест за всеки от нас, решил да стане част от една нова общност на име Midnight Society.

За първата ни среща с тях клубът срещу фонтаните на НДК ще претърпи метаморфоза, която дори Свети Никола (нали е Никулден) ще оцени по достойнство. Обществото на среднощните парти фенове се готви да промени клуба с чудовищни декори, гигантски медузи и да ни потопи в дълбока комбинация от интелигентна house музика с помощта на артистите от „ММУУЗЗАА“.

Midnight society няма да е окултно общество, пренасящо в жертва неопорочени девици, няма да е тайно такова, целящо осъществяване на световни конспирации на илюминатите,няма да има масони, нито рептили. Midnight society е party платформа, имаща за цел да сплоти един кръг от разнообразни и интересни личности, които ценят качествената deep house и deep-techмузика. Хора, предпочитащи интелигентния нощен живот. Тези, за които излизането вечер не е цел, а преживяване и начин на живот.

За някои от вас резидент DJ-ите на Midnight Society са вече познати – The Foreigners, а за тези, които не са се сблъсквали с тяхното присъствие зад пулта ще кажем следното: Те са българско DJ дуо – плод на българо-сирийската и българо-арменската дружба. Необикновен факт, който придава една особена нотка на космополитност в тяхното звучене. Фарис и Сандро са намерили перфектната симбиоза за представянето на най-качествената deep house и deep-tech музика, на която може би си се натъквал в последно време.

Гост DJ-и са авторите на най-успешното българско радио шоу за електронна музика – Addicted To Music в ефира на Radio NOVA. Te се казват DJ Silver и DJane Koki и освен партньори в живота са такива и зад пулта, а споделеното щастие от това, което правят заедно е заразно.