България
Новите артисти в YALTA през февруари

Новите артисти в YALTA през февруари

H.O.S.H и FUR COAT гостуват като част от TAKEOVER

И този месец свежият фронт от нови и актуални артисти достига YALTA CLUB. През февруари специални гости на TAKEOVER ще бъдат H.O.S.H (20.02), а седмица по-късно (27.02) ще се запознаем с FUR COAT. И двете партита ще преминат в компанията на диджеите от TAKEOVER – LIUBO URSINY, VALDY, PHILIP CHERNIKOV. Мястото е залата с индустриален дизайн, позната на всички като ROOM 2.

H.O.S.H

Първият , с който ще се срещнем отблизо  на 20 февруари,е H.O.S.H. Той е един от най-актуалните немски диджеи, познат като резидент на клубове като Watergate в Берлин, Studio 80 в Амстердам и Ego в Хамбург. От 2006г. е неразделна част от някои от най-добрите лейбъли в световен мащаб, като Dynamic, създаден от Solomun, и Stil vor Talent, създаден от Oliver Koletzki. H.O.S.H. е за всички, които искат да избягат от сивотата на сцената. Стилът му е дефиниция за модерната хаус музика, която не се съобразява с граници, а всеки трак е специален.

FUR COAT

Следващия уикенд, на 27 февруари, ще посрещнем дуото от Венецуела FUR COAT. Историята на Sergio Munoz и Israel Sunshine започва с участието им в известния лейбъл на Damian Lazarus Crosstown Rebels, което ги качва на световната хаус сцена. Музиката им е комбинация от вокали на живо, космически саунд и груув елементи, което ясно личи в дебютния им албум Mind Over Matter. Освен в Crosstown Rebels, FUR COAT вземат участие и в много други лейбъли, познати на хаус феновете, като Hot Creations, Culprit и Get Physical. FUR COAT се изявяват на сцените на клубове катоWarehouse Project в Манчестър, DC-10 в Ибиса, Day Zero в Мексико, Verboten в Ню Йорк и много други.

Организаторите са подготвили още едно нововъведение, а именно PRE:TAKEOVER PARTY. За всички, които дойдат в клуба от 22:00 до 23:00 часа входът ще е безплатен. Освен качествена музика, която да подготви гостите, ще има и специална селекция с коктейли.

Освен февруарските партита на TAKEOVER пък,  в два последователни петъка (19 и 26 февруари) ще чуем най-новото от резидентите на YALTA CLUB. Входът за събитията под тематичното име ARROWS ще е на цена от 10 лв.

Припомняме, че YALTA CLUB промени политиката си за допускане в клуба. Билети за всички събития могат да се закупят само на входа, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място, в клуба, вече са налични и YALTA CLUB Cards. Притежателите на такава карта могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост диджей и свободен вход за всички резидентски вечери. Информация за YALTA CLUB Cards може да получите на: www.facebook.com/yaltaclub/или на е-майл: info@yaltaclub.com.