България
Най-добрият български DJ за 2014 търси Red Bull Thre3Style Bulgaria

Най-добрият български DJ за 2014 търси Red Bull Thre3Style Bulgaria

За втора поредна година престижното международно състезание за най-техничен и креативен DJ – Red Bull Thre3Style – гостува в България, за да открие най-талантливия майстор зад грамофоните, който ще представи страната на предстоящия световен финал в Баку, Азербайджан през август 2014 г.

Надпреварата е на 25 април 2014 г. в столичния Sofia Live Club. Началният час е 22:00, а входът за всички почитатели на качествената музика е свободен.

 

Финалистите в Red Bull Thre3Style Bulgaria 2014 са:

Николай Атанасов – DJ Scrooge – София
Георги Пенков – DJ George – София
Марко Божков – Markony a.k.a. DJ Marco Bocka – Пазарджик
Марио Йорданов – DJ Mario – Русе
Атанас Петков – DJ Nasko – София
Мария Панева – Miss Party – Бургас

Участниците в Red Bull Thre3Style Bulgaria 2014 трябва да изберат поне три музикални стила, които да съчетаят в един цялостен микс в рамките на 15 минути.

Журито на Red Bull Thre3Style Bulgaria 2014 е в състав: Rich Medina – диджей и продуцент, глобален посланик на модерната парти музика, който пристига специално за събитието от Филаделфия, DJ Steven (Metropolis), DJ Ilko и Досю Амуджев (Groovy Sessions).

Съдиите ще следят за оригиналност, сценично присъствие и съвместимост между стиловете в микса. Много важна е и реакцията на публиката в клуба.

Водещи на Red Bull Thre3Style Bulgaria 2014 ще бъдат Yassen Petrov (Metropolis) и Досю Амуджeв (Groovy Sessions), а MC – Майкъл Флеминг a.k.a. Lexus.

Програма на Red Bull Thre3Style Bulgaria 2014 на 25 април:

22:00 – Начало
22:30 – Същинска Thre3Style надпревара – 6 DJ сета x 15 мин.
00:00 – DJ сет на специалния гост Rich Medina