България
Метрополис ускоряване с Photon този октомрви

Метрополис ускоряване с Photon този октомрви

В края на октомври навлизаме в галактиката на Метрополис със скоростта на Photon. На 27.10 се подгответе за тотално изпепеляване.

Всяко Photon събитие е уникално, като преплита в себе си разнообразието от подбора на диджеите, през светлинното шоу до избора на локацията. Концепцията поставя акцент върху понятието фотон, представяйки мултисензорния опит, насочващ вниманието ни върху хомогенното преплитане на звук, светлина и архитектура.

В това издание ще имаме възможността да станем свидетели на обединението на суперсилите, на четирима титани, превърнали се в икони на световната техно сцена. Членовете на звездния квартет са:

– създателят на един от най-престижните техно лейбъли в света Клокуъркс, неуморният повелител на времето Бен Клок, който е мозък на партито;
– майсторът на звуковата манипулация Родхед;
– лондоското чудо с нулево напрежение Фейз;
– грузинската защитничка на свободата Нева.

Четиримата ще ни въвлекат в мощен водовъртеж от силни преживявания, а суперсилите им ще ни отнесат на друга галактика. Междупланетният проект пристига в България за пръв път, като само седмица преди събитието ще представят грандиозното си шоу в колаборация с Ауейкънингс фестивала в Амстердам, Холандия. Ексклузивното събитие е седмо в поредицата, като част от предишните му издания са били на легендарни клубове като Басиани, Грузия и Бергхайн, Берлин. Space X може да те заведе до Марс, а Photon на Андромеда!

Билетите са вече в продажба през платформата на Eventim и ePay.