България
Метрополис посрещат лятото с парти на открито в киноцентър Ню Бояна

Метрополис посрещат лятото с парти на открито в киноцентър Ню Бояна

Hello Summer е първото от събитията на Метрополис за летния сезон, когато на 23 юни ще влезем в 14-часов техно вихър с едни от най-изявените лица на българската и международна електронна сцена. Главни герои на сагата ще бъдат прогресивните техно звезди – Траумер, който миналата година разтърси из основи Приморско на Insomnia, Етап Кайл, който отнесе публиката в друго измерение със Sonic Voyager през април 2017, и Алекс.До, една от утвърдените личности на берлинската сцена. Всичко това под звездите и в хале, не къде да е, а в киноцентър Ню Бояна.

Кратък блиц с организаторите, за да разберем повече какво ни очаква на 23 юни, събота.

С Hello Summer полагате началото на летния сезон за Метрополис. Какви са очакванията? Hello Summer e естественото продължение на Street Parade, което събираше близо 20 000 души по улиците на София между 1999 и 2002г. Беше истински празник на електронната музика. Хиляди освободени хора, които просто се забавляваха. Такава беше рейв културата навремето. Надяваме се, че и сега ще е така.

Локацията е доста интересна! В Ню Бояна ще правим събитие за първи път, но имаме усещането, че ще се получи много добре. Самото място, декорите, историите, които седят зад тях, носят една особена атмосфера и те карат да се пренесеш в друго измерение. Да бъдеш на място, което свързваш с конкретна сцена от филм, определено допринася за силните емоции. Още повече, че започваме на открито. Ще бъде интересна вечер със сигурност.

Как ще протече вечерта на 23-ти юни? Този път събитието ни ще бъде малко по-различно от предходните. По принцип започваме в 22:00 и продължаваме до 08:00 сутринта, като огромна част от феновете ни желаят да продължим и след това. Поради тази причина, на 23-ти ще започнем още в 18:00ч., на един от декорите под открито небе. Същинската част на вечерта ще се пренесе в павилион 12 от 22:00ч., като разбира се, отвън ще остане чил аут зона за романтиците.

А нещо повече за лайн-ъпа? Освен, че този път е по-дълъг от нормалното? (смеят се) Началото на лятото трябва да се почете подобаващо. Заедно с гостите ни от чужбина, този път феновете ще имат възможността да се насладят и на силно българско присъствие – някои от тях са част от лицата на Метрополис, други са изявени имена от локалната клубна електронна сцена. Определено ще бъде интересно. И разнообразно.

Всички, които искат да бъдат част от Hello Summer, могат да закупят своите билети от мрежите на eventim, epay.bg и easy pay. А за присъединяващите се по-късно вечерта ще има специален парти бус от “Хладилника” до Киноцентъра в интервала между 23:20 и 01:30 през нощта.