България
Майсторът на тропикъл хауса Sam Feldt с ексклузивно шоу у нас!

Майсторът на тропикъл хауса Sam Feldt с ексклузивно шоу у нас!

Истинско лято посред зима! Един от най-горещите млади DJ-и Sam Feldt, за първи път включва България в календара на своето тропикъл хаус шоу.

Само на 12 години, Sam е предпочитан DJ за партита по случай рождени дни на приятели и съседи в малкото холандско градче Бокстъл. Днес, десетилетие по-късно мечтите вече са се превърнали в реалност – договорът с водещия лейбъл за клубна музика Spinnin’ Records е факт, а първите му сингли Bloesem и Hot Skin набират скорост стремглаво.

Големият успех обаче идва, когато Sam преработва по впечатляващ начин класиката на Robin S от 1993-та Show Me Love, което го катапултира до престижното 4-то място в официалния чарт за сингли на Великобритания. С повече от 130 милиона стриймвания в Spotify и над 40 милиона гледания в YouTube Sam Feldt е един от най-горещите клубни артисти на годината.

sam-feldt-island-records-2015-billboard-650

Следват участия на редица престижни събития – фестивалите Miami Ultra, Coachella, EXIT, както и резиденция в любимия на всички парти остров Ибиса. Именно като резидънт в Ибиса Sam утвърждава позицията си на водещ tropical & deep house DJ.

Следваща спирка от околосветското тропическо пътешествие на Sam Feldt е София на 25-ти ноември в Nu Boyana Film Studios (Киноцентър Бояна). Само за визуалните ефекти на шоуто английската компания-организатор Ellani The Pink Zebra е ангажирала екип от 25 души.

Билетите за събитието могат да се намерят в мрежата на Eventim. Местата са ограничени. Следете и събитието във facebook