България
Легендарният DANNY TENAGLIA на 24 май в YALTA CLUB

Легендарният DANNY TENAGLIA на 24 май в YALTA CLUB

DANNY TENAGLIA, автор на хитовото парче “Мusic is the answer” и носител на номинaция Грами за ремикса на песента “I Feel Loved” на Depeche Mode, пристига на 24 майв YALTA Club. Артистът, с почти 30 години опит на електронната сцена, открива отговора на всеки въпрос в музиката. В това ще се убедим на 24 май в ROOM 1 наYALTA Club, когато от пултaще прозвучи специфичния стил на TENAGLIA, вплитащ най-новото звучене и музика от миналото.

DANNY TENAGLIA

Още през 70-те, едва 10 годишен, DANNY TENAGLIA за първи път хваща винил в ръцете си. Така и не го пуска и до днес. Вдъхновен от музикалното разнообразие на Бруклин, Ню Йорк, където прекарва детството си, DANNY се впуска в успешна кариера на диджей и продуцент. Дискографията му включва ремикси за артисти като Depeche Mode, Madonna, Green Velvet, Yoko Ono, Blondie, The Orb, Faithless, Janet Jackson и много, много други. Заглавието на дебютния му албум от 1995-та описва най-добре саунда на Дани: Hard & Soul.

Вече 30 години TENAGLIA не слиза от пулта – пуска в култови нюйоркски клубове като Paradise Garage, Twilo, Vinyl и Tunne и обикаля света, за да споделя музиката си и зарежда с енергията си хиляди любители на хаус музиката. Без да поставя ограничения в стила си, DANNY продължава своя вълнуващ път, който за щастие ще мине и през България.

DANNY TENAGLIA ще бъде в YALTA CLUB на 24 май. Преди неговият сет, публиката ще загрее резидента на YALTA -LIUBO URSINY. Билетиза събитието са в продажба в мрежата на EVENTIM и YALTA Club, на цена от 25 лв.