България
Към фестивалната Валхала

Към фестивалната Валхала

Ако случайно се чудите къде да прекарате навечерието на Коледа, защо не пробвате Амстердам? Ето ви една причина – второто издание на фестивала Valhala на 21 декември в залите на Amsterdam RAI, които ще приютят не само разнообразие от електронна музика, но и най-странните циркови номера, атракции и чудатости. Фестивалът ще бъде истински спектакъл, а холандската сцена винаги има с какво да ни изненада още.

Музиката също ще бъде несравним спектакъл от диско до теххаус, дийпхаус и чисто техно. B2b ще застанат за първи път EatsEverything и Totally Enormous Extinct Dinosaurs, както и Solomun и Kolsch LIVE. Музикалната Валхала ще се достигне и с имена като Tensnake, The Opposites, Yellow Claw и The Flexican & MC Sef, Alan Fitzpatrick, Egbert LIVE, Juan Sanchez, Space Dimension Controller, Makam и Dekmantel Soundsystem. Ню диско ще се лее от Prins Thomas и The Revenge, а line-up-ът далече не свършва дотук.

Цирковите номера ще бъдат всъщност от 20-те години на миналия век, когато циркът и представата за него бяха по-романтични и специални. Всеки ъгъл на Amsterdam RAI ще бъде пълен със странни атракции, луди номера, каскади, акробати, клоуни.

Line-up Valhalla 2013

Предварителната продажба на билети вече започна на цена от 44.50 евро.

www.valhallafestival.nl

www.facebook.com/waytovalhalla

www.soundcloud.com/waytovalhalla

www.twitter.com/waytovalhalla

www.youtube.com/waytovalhalla

www.instagram.com/waytovalhalla