България
Интервю: Метрополис изпращат 2018 в “пашкула” на Свен Вет

Интервю: Метрополис изпращат 2018 в “пашкула” на Свен Вет

Какво имат да ни споделят от Метрополис във връзка с последното си парти за 2018 година? Отговорите по-долу.  

“Един истински празник на музиката очаква всеки, който на 15 декември е готов да претърпи метаморфоза. Интер Експо Център ще посрещне всички фенове, за да изпратим заедно последните ни мигове заедно за тази година. С огромна благодарност за лоялността и подкрепата, защото без тях нищо нямаше да бъде възможно.”

Да се върнем към началото на 2018. Каква е равносметката за вас?

“Тази година бе доста пъстра. Случиха се много интересни неща, доста успешни събития. Интересното е, че когато се заговори за равносметка, в съзнанието на  хората се появява тревога. Някакъв страх, че не са дали достатъчно от себе си, или че не са постигнали целите си. При нас всичко винаги е било процес и резултатите са видими, когато получим адмирациите на публиката. Но това е по-скоро като контролните в училище – край на даден етап и после продължаваме на следващо ниво. Една непрестанна метаморфоза. Тази година бе толкова наситена с емоции, че си отлетя с бързината на фотона.”

Като споменахте метаморфоза, затова ли избрахте и последното събитие за тази година да бъде “Кокуун”?

“Не мисля, че това е търсен ефект, но определено бе най-логичното продължение на всичко случило се през последните месеци. 15 декември ще бъде двойно по-тържествен, защото с това събитие и двете организации приключват годината. От Кокуун не крият силното си вълнение, а ние ще отпразнуваме и 20 години от първото гостуване на Свен в България, което само по себе си е прекрасен повод за радост. “

Какво да очакваме на 15-ти вечерта?

“Поредна доза забавление под звуците на електронна музика и надяваме се, пореден прекрасен финал на една чудесна за почитателите на електронната музика година. “Кокуун”  е доказано един от най-добрите лейбъли в света. Форматът от своя страна се е превърнал в инкубатор за таланти, като на сцената през годините са излизали множество от най-доказаните имена за последните години. “Пашкулът” идва за трети път в България, като се надяваме и този път да съберем голяма част от хората, които присъстваха и на предните две издан”

Какво ще пожелаете на всички за 2019?

“Да са живи и здрави преди всичко. Да не спират да се усмихват и да бъдат по-любопитни към света и дръзки в поемането на възможностите и взимането на решения. Да бъдат добри хора.”

А на себе си?

“Сила.”

 

*Билетите са вече в продажба през мрежите на Ивентим и Йзипей.