България
Избери новите диджеи на Yalta Club

Избери новите диджеи на Yalta Club

Yalta Club и парти уискито J&B предизвикват всички фенове на електронната музика в България, като им дават възможност да изберат новите звезди на клуба. Над 120 български диджеи от цялата страна изявиха желание да станат част от екипа на Yalta Club в обявения конкурс за резидент диджеи. С конкурса Yalta дава възможност на млади български таланти да свирят в единствения български клуб, който през последните години редовно е в топ 20 на най-добрите клубове в света в престижната класация на DJ Mag Top 100 clubs.

На Facebook страницата на J&B – http://on.fb.me/HQ0KmT вече са качени сетовете на 20-те, справили се най-добре с музикалната задача. Всеки може да ги прослуша и да гласува за своя фаворит до 24 ноември. Шестнайсетимата, събрали най-висок вот, ще чуем и видим как се справят зад пулта на живо на цветния парти маратон на J&B в Yalta Club на 29 и 30 ноември.

 

Така в рамките на две вечери, едновременно в двете зали на обновения Yalta Club, ще се запознаем с младите таланти, някои от които вероятно и бъдещи колеги на добре познатите резиденти на клуба – Liubo Ursiny и Juan Alvarez. Покани за парти маратона в края на ноември могат да бъдат спечелени на интерактивния сайт – www.jbcolorparty.com, достатъчно е само да покажеш сръчност и достатъчна доза парти настроение. Билетите за събитието ще са на цена от 10 лв.