България
Зимни дръм и басс игри

Зимни дръм и басс игри

След безспорния успех, постигнат с организирането и провеждането на масивното парти за шестнадесетия си рожден ден, родното дръм и басс движение H.M.S.U. готви следващо събитие. Докато на 24-ти януари основният фокус бе към имената на големите гости от световната сцена, то предстоящото парти ще бъде с внимание, насочено изцяло към български артисти.

“Дръм и Басс Игри” ще бъде първата H.M.S.U “локалка” за годината. Датата на събитието е 20-ти февруари, а мястото е нетипично – пространството на Playground в Парадайз Мол (бул. Черни връх 100, ниво 2). На сцената ще видим почти всички артисти на организацията, подкрепени от свои колеги от България.

По стара традиция Локалката ще събере на една сцена всички налични H.M.S.U. артисти и голям брой солидни родни DJ-и и продуценти. Ще чуем Mocks, Konspirator, Ogonek, EXo, acidtrip и Targy. Освен тях ще се може да се насладим и на изпълненията на ветераните Hydrashock и Broozy, както и нюрофънк машините L 33 и Fiks. Всичко това в една дълга нощ. Дейността зад пулта ще бъде динамична.

Импровизациите и представянето на новите парчета са приоритетни за този тип събития. Ето защо, за пръв път за домакин на събитието е избран клуб Playground в Парадайз Мол. Мястото е с голям капацитет и удобна тераса за тютюнопотребителите. Площта му е добре разпределена, а качеството на звука е гарантирано от небезизвестната система с марка Funktion One. Съдейки по огромния интерес, който предизвика Локалката в социалните мрежи, пространството на Playground ще бъде добре усвоено.

Началният час на басс забавлението е 22:00. Входът до полунощ – 6лв, след което цената се вдига до 8 лева.

Няколко седмици след първата “локалка” за годината се очаква още едно подобно събитие в началото на март. А в края на месец март H.M.S.U са подготвили на феновете си завръщане в корените на дръм и басс музиката. За целта в Party Center 4km своя продукция ще покажат цели четири джънгъл артисти от Aнглия и Норвегия. Очаква се и мощна подкрепа от българска страна.

Повече информация на:

https://www.facebook.com/events/641181362676468