България
Звезден старт на новия сезон в YALTA CLUB

Звезден старт на новия сезон в YALTA CLUB

PAUL VAN DYK,DIXON, DENIZ KOYU, BLOND:ISH, FERRY CORSTEN, TIGA са само част от артистите, които ще гостуват на столичния клуб тази есен

Стожерът на клубния живот у нас YALTA CLUB отваря врати тази събота, 20 септември, като ще даде началото на сезон 2014/2015 с магнетичния заряд на DUBFIRE. Това ще е първото от поредицата партита, част от от амбициозната програма на клуба за новия сезон. До края на годината българските ценители на качествената електронна музика ще чуят още и артисти като DIXON, DENIZ KOYU, BLOND:ISH, FERRY CORSTEN, TIGA, PAUL VAN DYK и много други.

Веднага след откриването, следва поредицата TAKEOVER наLIUBO URSINY в тандем с VALDYи PHILIP CHERNIKOV, които ще владеят ROOM 2 със специалното участие на берлинския новатор DIXON. Датата е 4 октомври. На 11 октомври пък ни предстои среща с талантливия диджей и продуцент DENIZ KOYU, последвана от вечер с любимия ROGER SANCHEZ на 18 октомври. Месецът ще приключи на 25 октомври с участието на канадките, които стоят зад проекта BLOND:ISH.Двойното русо изкушение ще ни погълне със загадъчно, прочувствено клубно звучене, идващо директно от Северна Америка.

Ноември ще стартира с холандският гений FERRY CORSTEN, който беше и най-желаното име за повторна визита след ASOT 600 в София. Седмица след него, на 14 ноември, посрещаме второто TAKEOVER парти с канадския артист ТIGA.

Празничният декември ще бъде открит на 6-и от владетелката на дарк-техното NICOLE MOUDABER, която този път идва за ексклузивен 10 часов сет. За 13 декември е оставено завръщането на легендата PAUL VAN DYK, който ще ни залее с цялата динамика, енергичност, тайнственост и специфика на неподправения му стил.

Билетите тръгват в продажба на 22.09.14в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.

 

Програма:

Септември

20.09 DUBFIRE

 

Октомври

04.10 DIXON

11.10DENIZ KOYU

18.11 ROGER SANCHEZ

25.10 BLOND:ISH

 

Ноември

07.11 FERRY CORSTEN
14.11 TIGA

 

Декември

06.12 NICOLE MOUDABER

13.12 PAUL VAN DYK