България
ЕNZO SIRAGUSA пренася концепцията FUSE в YALTA CLUB

ЕNZO SIRAGUSA пренася концепцията FUSE в YALTA CLUB

Тази събота, 19 март, ще посрещнем една от легендите на лондонската клубна сцена ЕNZO SIRAGUSA. За една нощYALTA CLUB ще се превърне във FUSE – едно от най-известните партита в английската столица. Заедно с негов събота ще чуем и диджеите от TAKEOVER – LIUBO URSINY, VALDYи PHILIP CHERNIKOV.

За Enzo Siragusa може да се каже много, но едно е сигурно – ъндърграунд резюмето му е толкова добро, че само говори за себе си. Той е мозъкът зад най-посещаваното парти в Лондон под името FUSE. Следвайки примера на рейв партита от средата на 90-те години, FUSE изпъква с чист и неразреден дръм-хаус звук, присъщ за времето си. Събитията с тази концепция бързо придобиват световна популярност, събират верни почитатели и превръщат FUSE в най-добрия ъндърграунд лейбъл в световен мащаб.

Тайната зад успеха на SIRAGUSA е микс от три фактора: звук, локация и създаване на чувство за общност. Самият той казва: „Винаги съм твърдял, че трябва да има равен баланс между тези три неща, за да получиш перфектното ъндърграунд настроение. Има и едно голямо НЕ за всяко парти, което правя и то, разбира се, е за лошата музика.”

Несъмнено SIRAGUSA е един от малкото артисти в днешно време, които влагат толкова страст и отдаденост в работата си. След 20 години в индустрията, той все още е верен на много от аспектите на рейв културата от 90-те, което прави партитата му толкова специални.

Ако никога не сте били на събитие на FUSE, сега е моментът да станете част от едно истинско ъндърграунд парти. Цената на входа е 20 лв.