България
Диджейско нашествие за Нощта на музеите и галериите

Диджейско нашествие за Нощта на музеите и галериите

На 20-ти септември в клуб Stage 51 в Пловдив ще се състои официалното парти на Нощта на музеите и галериите. Специално за събитието у нас пристигат белгийският диждей и радио водещ Lefto и британският продуцент Ossie. От българска страна те ще делят една сцена с основателите на клубната вечер ReelFeel – диджей дуото Sirius & Methodikal. 

След визитата си в столицата миналата година, белгиецът Lefto се завръща на родна земя, за да вземе участие в Нощта на музеите и галериите. На 20-ти септември, той oтново ще ни пренесе в различните световни музикални измерения. Всеки слушал радио предаването му или имал щастието да го гледа на живо, знае, че няма забранени стилове в неговите сетове. Те са невероятна смесица от hip hop, house, dubstep, tropical, rap, disco и какво ли още не.

Koмпания на Lefto ще му прави един от новите талантливи британски продуценти – Ossie. Той нашумя през последните години с редица парчета издадени от редица знакови лейбъли. Ossie e един от артистите, който адекватно представя моментната английска клубна сцена, комбинирайки по ефикасен начин uk, garage, funky house, afro и dubstep. Редовен участник във фестивали като Outlook, Dimensions,  както и в клубната вечер на Benji B Deviation, Ossie със сигурност се нарежда в графата на перспективните продуценти и диджеи, идващи от Острова.
 
Българските представители Sirius & Methodikal  са имената, отговорни за създаването и развитието на клубната вечер ReelFeel, както и за редица други музикални събития в София и в страната.  Техните диджей сетовете винаги са динамични и уникални и носят духа на иновативното и авангардното.