България
Два дни до партито на британските DJ DIRTY VEGAS

Два дни до партито на британските DJ DIRTY VEGAS

Носителите на ГРАМИ – британските DJ DIRTY VEGAS пристигат в петък вечерта за първото си и дългоочаквано парти в София на 15 май. Събитието, което ще се състои в просторното фоайе на НДК – ниво 2 ще открие DJ Smurf от МЕТРОПОЛИС, а колегата му STEVEN ще постави точката му, най-вероятно  “по светло”.

Входът за влизане на публиката ще е от външните стълби до кафе Costa НДК. Ще има указателни табели.

Вратите за партито в НДК ще бъдат отворени за публиката в 21.00 ч., а на място ще има и мобилна каса за билети. Цената им ще бъде същата, каквато е и днес – 30 лв за билет. Желаещите да се снабдят предварително с пропуск – могат да го направят в интернет на www.ticketportal.bg и от Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, верига магазини на Office1Superstore, Booktrading, книжен център Гринуич, магазини “На Тъмно”.

Самите DIRTY VEGAS пристигат в София в деня на партито – 15 май, а веднага след него отлитат зa Las Vegas, където е следващата им парти спирка. У нас двамата британци ще предствят освен най-силните си парчета през годините то и някои отнай-новите от последния им албум – Photograph. Без съмнение ще прозвучи и кавъра на парчето на Duran Duran – Save a Prayer, който е включен в него и вече се радва на огромен успех.Албумът им предстои да излезе на пазара в началото на лятото.

DIRTY VEGAS са Ben Harris, Paul Harris –DJ-и и вокалиста Steve Smith от Лондон, които се събират през 2001г. и записват дебютния си сингъл Days Go By. Благодарение на парчето и видеото към него, изключително бързо те стават световно известни и абсолютно разпознаваеми, заемайки челните места в класациите за денс музика в над 40 държави по света. През 2003г. Dirty Vegas получават Грами в категория “Best Dance Recording”, с което се нареждат до световни звезди като Мадона, Шер, Кайли Миноуг, Джъстин Тимбърлейк и др., печелили в същата категория.

През годините Dirty Vegas са били част от световните турнета на Underworld, Groove Armada и Moby, а не веднъж и в програмата на престижни фестивали като Creamfields и Glastonbury.

От 2009 г DJ бандата започва да работи в “дуо вариант”, а две години по-късно пуска и албума Electric Love. Mузиканти и продуценти от най-висока класа,  Dirty Vegas са добре известни със страхотните лайв партита, които правят. В петък вечер в София ще имаме възможност да се уверим и сами в последното.