България
Героите от вселената на Метрополис с първа среща през февруари

Героите от вселената на Метрополис с първа среща през февруари

Заговорим ли за героизъм, в съзнанието ни изникват множество различни асоциации на това понятие. В литературата, киното, анимацията това са обикновено главните действащи лица. Макар общото значение на думата да е човек, който е проявил изключителна смелост, то във фантастиката съществува и друго разделение – това на супергероите – индивиди от човешката раса, родени със свръхчовешки способности. В по-голямата част от времето действат сами, но съществуват и примери за обединението им в групи, споделящи общите им ценности и идеи.Супергероите често имат кодово име, чрез което биват разпознавани в обществото. Така повечето от тях успяват да запазят личния си живот недостъпен за повечето хора.

И макар до момента да говорим за художествена измислица, то можем да срещнем такива примери и в реалността.

Съществуващ пример от реалността е една от любимите ни организации за електронна музика – Метрополис. Всяка година, те представят новопопълненията към огромната им музикална вселена, чрез поредицата Хироус Тотал. На 16 февруари ще се проведе и първото събитие в базата им Интер Експо Център.

Фокусът на вечерта ще бъдат отличилите се по ред критерии супергерои, внимателно подбрани от отдела по проучванията на Метрополис.

Фантастичната четворка е съставена от представителя на Дистопиан – Алекс До, на Остгут – Ансър Коуд Рикуест, на Клокуъркс – Джей Кларк и нежният представител на Онзенфоут – Нур Джабер.

Изключително сериозни и модерни авангардисти, те са представителни на четири утвърдени Берлински лейбъли, налагащи музикалните закони в Електронната Вселена.

Гала Вечерта по встъпването в длъжност спасители на добрия вкус в музикалната Галактика на новите супергерои може да бъде посетена от всеки, който заяви своето присъствие през платформите на Ивентим и Ипей, както и на касите на Изипей.
Единствено тогава ще се разкрият специфичните супер сили на всеки от тях и причините да влязат в елитния отряд на Метрополис за Хироус Тотал 2019 V 1.0.

Мястото е Интер Експо Център, датата е 16 февруари, часът 22:00. Повече информация за събитието може да откриете тук