България
Всичко за бирата на първия фестивал BeerRelation

Всичко за бирата на първия фестивал BeerRelation

В самото начало на дългоочакваното лято, между 12 и 15 юни, в любимия зелен кът на София – Южния парк, ще се проведе първото издание на BeerRelation. Входът за фестивала е свободен, откъм бул. „Гоце Делчев”, на широката поляна, всеки ден от 12ч. до 22ч. и се осъществява със специалното съдействие на Столична Община, част от програмата за Европейска столица на културата, 2019г.

Няколко дни, пропити с традиции, изкуство, веселие и футболни пристрастия – обещава екипът на BeerRelation, който седи и зад фестивала Elevation. На сцената на бирения фест ще се изявят артисти от България и чужбина, в това число популярни музиканти и комедианти – Orthodox Celts, Popa Sapka, ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective и Mango Duendeса само част от програмата на събитието.

Сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts,известна като първата готик – ирландска група на Балканите, ще ни забавлява с неподправено чувство за ритъм и уникален стил. Вече 20 години на сцената, Orthodox Celtsпродължават да ни радват с изпълнения и концерти на живо, вибриращи от положителни емоции и сръбски шик.

144836267751c9aca3a9dad890111224_orig

Popa Sapkaса изключително популярни с типичното си балканско звучене, на което са верни от 2009 г. Няма как да е иначе, където и да отидат музикантите от съседна Румъния, вдигат на крака с енергичния си танцувален бийт не само верните си фенове, но и местните меломани.

Театралите отХаХаХа Импро са подготвили… изненада! Изненада разбира се, всяка тяхна изява е чиста импровизация, а каква ще бъде темата на тази, ще стане ясно само на гостите на BeerRelation.

The Smugglers Collective, познати с неповторимите партита, тип Belle Epoque, също ще вземат участие на фестивала. Ще имаме възможност да се насладим на актуалната комбинация електро суинг и ще върнем стрелките на времето с младите диджеи.

theSmugglersCollectiveInewsshot4

Горещите латино музиканти от Mango Duende, допълнително ще загреят атмосферата над нощна София със заразително салса настроение и богата палитра от звуци.

Основна атракция на фестивала ще бъде и големият екран под открито небе, на който запалянковците ще могат да проследят откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година.

На летния арт фестивал BeerRelation, пивото ще бъде на почит. Красиви шатри ще подслонят представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Те ще запознаят присъстващите с дългогодишните традиции на техните марки и кратка история на бирата, ще предложат питателна храна и разнообразен бирен асортимент, отговарящи на най-претенциозния вкус.

Специално за BeerRelation, Съюзът на пивоварите в България ще демонстрират позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност.От нас като аматьори, се изисква присъствие и консумация!

Фестивалът ще се отличава и с арт сцена, както и зона за забавления, където ще бъде предоставена възможност за спорт и провеждане на атрактивни игри като Бира Понг, футбол на маса и много др.

Всичко е такова, каквото е, но добрата бира в добра компания, помага да е още по-добре!

12 – 15 юни, всеки ден от 12ч до 22ч, Южен парк! Вход свободен!

https://www.facebook.com/events/1411449025793482/?context=create&source=49#