България
Близка среща със SOLAR EASTER TRINITY през май

Близка среща със SOLAR EASTER TRINITY през май

Фестивалът събира едни от най-добрите техно артисти на 5 май в 2 зали в Интер Експо Център!

И тази година най-големият техно фестивал на Балканите представя своето пето поредно издание, като залага на качествен подбор и събира на едно място редица от водещите имена в световната електронна сцена. Събитието ще се състои на 5 май в Интер Експо Център. Aртистите, които ще чуем в съседните една на друга зали, са както следва:FLOOR 1: CHRIS LIEBING, NICOLE MOUDABER, PAN-POT и FLOOR 2: APOLLONIA, JAMIE JONES, PACO OSUNA.

Chris Liebing-2

Петото издание на SOLAR EASTER ще ни срещне отблизо с  неподражаемите и обичани  CHRIS LIEBING, NICOLE MOUDABER, PACO OSUNA, JAMIE JONES. Те не само задържат високото си ниво, но и с всяко следващо парти надминават себе си, като оставят у феновете траен спомен и желание за още. Заедно с тях обаче ще чуем и артисти като PAN-POT и  APOLLONIA, които ще зарадват българската публиката със своето първо гостуване в пълен състав. Очаква ни масивен звук, придружен от визуални и светлинни ефекти, в компанията на артисти, които ще разгърнат целия си потенциал и ще превърнат вечерта в  техно събитието на годината.

Билетите за SOLAR EASTER TRINITY са в продажба  на цена от 40 лв. в OMV, YALTA CLUB, Пикадили, Техномаркет, На Тъмно, Usit Colors, Билетен център НДК.

Повече информация на:

https://www.facebook.com/events/1043055439047844/