България
Билетите за ARMIN ONLY Embrace са вече в продажба

Билетите за ARMIN ONLY Embrace са вече в продажба

Диджеят продаде 3000 билета в първия час

Armin van Buuren обяви завръщането си в България с грандиозна продукция с участието на алтернативната рок група Kensington, вокала Betsie Larkin, рапъра Mr.Probz и още над 15 артисти, които ще се включат в шестчасовото зрелище на 17-и септември 2016 в зала Арена Армеец. Въпреки далечната дата, феновете на звездата ще трябва да побързат и да се сдобият с билет възможно най-скоро, защото залата е с ограничен капацитет, а вече са продадени над 1/3 от местата.

ARMIN ONLY Embrace ще представи най-новия албум на петкратния носител на титлата „Най-добър диджей“ в света.

„Изключително щастливи сме, че можем да се включим в това турне. Приехме поканата на Армин заради предизвикателството да обединим два различни свята –на алтернативния рок и електронната музика. Много се забавлявахме докато създавахме ‘Heading Up High’ и нямаме търпение да ви покажем какво сме подготвили за изпълнението ни на живо в Арена Армеец.“ – заяви Илой, вокалът на Кенсингтън.

Билетите за ARMIN ONLY Embrace са вече в продажба в бензиностанции OMV, билетен център НДК, YALTA CLUB и онлайн на Eventim.bg.Първоначално цените ще са 60 лева за правостоящи и 80 лева за секторите със седящи места. След изчерпване на определеното количество от 1000 билета,стойността ще се повиши съответно на 70 и 90 лева. ВИП билетите с най-добрата възможна гледка към шоуто и с отделен вход са на цена 120 лева.