България
Бар „ПЕТЪК“ празнува 6 години с DJ Kid Stretch

Бар „ПЕТЪК“ празнува 6 години с DJ Kid Stretch

Пети септември е денят, в който онова малко, но заредено с огромна енергия местенце отваря врати за първи път. Годината е 2008, денят е петък, барът е „ПЕТЪК“.

Мястото, в което цяла година няма „празен“ уикенд, идната седмица навършва шест години!
Датата ще отпразнуваме на 05 септември в club *MIXTAPE 5*, когато по традиция зад пулта ще застанат локалните селектори, които целогодишно запълват вечерите в бар  „ПЕТЪК“.  Тази година ще празнуваме заедно с SAVA, EmilPrize & Xonic (CampSessions), Algoriddim, Skill, Funktool, Dolitle, Harry Up(Breakalicious), SlaveToDaRhythm, Млад Меринд, DJ Виктор, Crackhead, Rosty(HC Spirit), Feel, DossiuAmudjev + още няколко специално подготвeни live изненади.

Birthday FridayBar

Освен добре познатите имена, специален гост на събитието ще бъде и DJ Kid Stretch.Гръцкият артист е един от официалните диджеи на най-голямото ежегодно брейкденс състезание на Балканите – „Battle of the Year Balkans”. Стиловото разнообразие в сетовете му преминава от класически хип-хоп, фънк, соул през по-разчупените брейкбийт, електро фънк, дори с леко дъбстеп и трап звучене.

Началото е в 21:00ч. Ако случайно сте останали без покана, можете да посетите събитието с вход от 5лв, в който ще има включена и безплатна напитка.

Честит рожден ден, „ПЕТЪК“!

https://www.facebook.com/events/775639139125877/