България
Банкет на плажа с Blond:ish

Банкет на плажа с Blond:ish

След като миналото лято  COMMA Group ни подариха страхотни плажни партита с Lee Foss (Hot Natured) и Nina Kraviz, този сезон идва един по-специален “Beach Banquet” на 23 август. Поводът е 10 годишнината на Cacao Beach, а гост ще бъде женското диджей-дуо Blond:ish.

След емоционалния и взривяващ 4 часов сет в София през пролетта, Anastasia и Vivie-Ann идват за втори път в България. Най-новият ремикс на момичетата е за самата Maya Jane Coles – „Everything“, като са автори още на безспорните клубни хитове –  “Lonely Days” , “Till We Die” , “Truth In Me”, имат ремикс и за парчето “Flash Of Light“ на Luca C и Birgante с вокалите на Roisin Murphy от Moloko.


Blond:ish издават продуцкия за лейбъли като Kompakt, Get Physical , Noir Music, Hot Waves и са били част от програмата на фестивали и събития като BPM, Burning Man, Flying Circus, Circoloco и Ushiaia.

Началото е в 23:00 ч., а ограничен брой промо билети на цена от 15 лв. може да си намерите в Ticketstream.bg и партньорска им мрежа (Mtel, ArtPoint, Office1superstore, Orange, TechnoMarket, НаТъмно).

Имаме лято, изгрев, пясък, море и две очарователни дами, които знаят какво правят зад пулта. Партито ще бъде незабравимо.
 
Facebook събитие – http://on.fb.me/12UVZvH