УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

1. Използвайки djbook.bg вие се съгласявате с условията за ползване на сайта по-долу. djbook.bg може да променя тези условия винаги и по всяко време без предизвестие. Ако продължавате да използвате сайта, вие автоматично се съгласявате с промените в тях.

2. djbook.bg не гарантира, че материалите в сайта са верни и точни.

3. Съдържанието в djbook.bg е защитено от авторско или други права описани в нашият DISCLAIMER.

4. Нямате право да сваляте, копирате, разпространявате, продавате, отдавате под наем или да излагате публично части от материалите или целите материали защитени от закона за авторското и сродните му права, освен в случаите, когато това е разрешено от носителите на авторските права или в случаите, когато материалите са лицензирани под Creative Commons.

5. Материалите лицензирани под Creative Commons, могат да бъдат разпространявани, копирани или публично излагани, според изискванията на споразумението на Creative Commons.

6. djbook.bg не носи отговорност за външното съдържание на сайта и не носи отговорност в случаи на засегнати от съдържанието на сайта лица или интереси.

7. djbook.bg не носи отговорност за съдържанието хоствано на външни уебсайтове, които по един или друг начин са свързани с djbook.bg

8. djbook.bg не гарантира сигурността на файловете, необходими за използването на уебсайта и съдържанието свалено от нашите или чужди сървъри и не носи отговорност за причинени щети на вашите компютри или загубени данни, вследствие употребата на тези файлове.

9. djbook.bg не използва лични или каквито й да било други данни на лицата използващи сайта, освен в случаите на доброволното им предоставяне или необходимостта от тях.

10. Ако забележите нарушения на Условията за ползване на сайта, моля свържете се с нас на e-mail: info@djbook.bg

FOLLOW US:

facebook mail