България
Бъдещите герои на Метрополис – на върха на настоящето

Бъдещите герои на Метрополис – на върха на настоящето

Лесно е да следваш тенденциите, трудно е да ги изпреварваш, а още по-трудно – да ги създаваш. По всичко личи, че Metropolis се справят със сложната задача в изключително динамичния свят на електронната музика да разпознават безпогрешно таланта и потенциала. Доказателството за това е Future Heroes – поредицата партита, които представят за първи път пред българската публика най-горещите бъдещи имена в техно и хаус музиката.

Само месец след обявяването на поредните хедлайнери, които в нощта на 7 март 2014 в зала Христо Ботев ще ни потопят в звука на бъдещето, и тримата участника в партито – Sam Paganini, MiniCoolBoyz и Harvey McKay се оказаха на върха на класацията за най-надеждния и утвърдил се сайт за продажба на електронна музика в света – Beatport Top 100.

Placebo на MiniCoolBoyz е начело на престижната техно класация, следван плътно от Silk Road на Harvey McKay и Cube на Sasha Carassi, който пък беше гост на Future Heroes 2013. В топ 10 е и Shade на Sam Paganini, както и още 2 трака на Harvey McKay – Lost и Sleep.

Ситуацията не е прецедент в историята на най-стария колектив, който създава и развива българската електронна сцена. В последните 20 години Metropolis са водени от любовта си към музиката и усета си за посоката на развитие на електронната сцена и винаги са канили първи бъдещите супер звезди не заради тяхната популярност, а заради високото качество на продукцията им.

Остават броени дни до поредното парти, което ще остане част от историята на техно сцената у нас. Вече са в продажба и специалните VIP-билети за Future Heroes 2014 за най-запалените фенове, които искат да са максимално близо до хедлайнерите на събитието.

 

Билети – http://www.eventim.bg/bg/bileti/metropolis-pres-future-heroes-sofia-hristo-botev-hall-637987/performance.html

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/584155908331256/

Metropolis: https://www.facebook.com/MetropolisDJs